Creative Me

Programul “Creative Me” este construit din 5 ateliere de dezvoltare personala. Fiecare atelier ofera contexul de ati declansa  creativitatea si de a o pune in contact cu resurele tale. Cu visele tale. Cu blocajele si temeri de a caror forta ne vom folosi pentru a le depasi . Pentru a gasi o noua configuratie personala.

 

 

 Ce se va intampla concret?

 

Pe parcursul celor 5 intalniri  vom avea ragazul de a descoperi si folosi instrumente lucrative din zona artelor.

Astfel, fiecare saptamana va purta amprenta specifica uneia dintre cele 5 arte, prin intermediul careia ne vom suprinde aducand la lumina noi fatete ale noastre.

In atelierele “Creative Me” nu talentul specific unuei anumite zone artistice conteaza. Cu alte cuvinte, este nevoie doar de un strop de curiozitate , umor si chef de introspectie pentru a obtine o experienta personala de calitate.

Arta va fi doar un instrument de explorare si centrare a  propriei persoane.

Pe parcursul celor cinci intalniri vom alege cate o modalitate artistica de autoexplorare care ne vor ajuta sa ajungem mai aproape de cine suntem si ce ne defineste cu adevarat.

 

“Saptamana Artelor Frumoase”-  le facem loc artelor frumoase si cu ajutorul  colajelor, picturii, stencilurilor, modelajului vom deschide drumul catre noi.

“Saptamana Muzicii” – inceputul de drum a fost punctat de artele frumoase. Muzica ne va ajuta sa ne intregim  calatoria noastra de autoexplorare si  sa ne acordam la propriul ritm.

“Saptamana Dansului/Miscarii corporale” –  Blocaje , emotii puternice, anxietate, teama, neincredere, tristete, furie, toate aceste elemente sunt pastrate in corp, fara ca macar sa fim constienti de acestea. Miscarea “va scoate” la suprafata toate aceste aspecte pe care de a lungului timpului am reusit sa le camuflam. Vom fluidiza si  vom oferi un sens emotiilor puternice.

“Saptamana Scrierii Creative ”-  Exercitiile de scriere  ne vor ajuta sa ne  continuam calatoria de autoexplorare inceputa in atelierele anterioare, dar la un nivel si mai profund. Cu ajutorul scrierii creative vom aducem la suprafata o noua configuratie si un altfel de sens obstacolelor noastre interioare sau externe.

 “Saptamana Teatrului/regiei”- In aceasta ultima sesiune vom inchide cerul cunoasterii prin intermediul artelor “jucand” propria poveste , pe care ati surprins-o in scris in penutimul atelier. Ne transpune in scena tot ce vrem sa luam mai departe cu noi, tot ce aduce un sens nou si echilibru.

 

Durata: 5 saptamani,  2:30 ore/sedinta

Nr participant: maxim 15